Klasser Workout Routine Bootcamp

Klasser Workout Routine Bootcamp

Workout Routine 

Klasserna Workout Routine består i nuläget av två klasser, Workout Routine Abs & Booty och Workout Routine Cardio. Det är två riktig tuffa och effektiva klasser med en mycket bra kombination av olika övningar fokus på olika områden beroende på vilken klass du väljer att köra. Övningarna under klasserna sker med vikter/redskap samt med din egna kroppsvikt.

Under klassen jobbar vi med olika övningar under tidsintervaller. Du kan därför anpassa övningarna till där du är idag och på så sätt kan du hela tiden utvecklas. Klassen passar både till dig som är nybörjare, till dig som tränar ofta och gillar utmaningar. Du avgör hur tufft passet blir.

Behöver du motivation och pepp, vill träffa nya träningsvänner, skapa gemenskap, gillar tuff och utmanande träning, svettas och kämpa hårt passar klasserna dig. Fördelen med klasserna är att du kommer få individuell coaching just för att du ska kunna utvecklas och få rätt kontakt med musklerna, vilket i sin tur ger rätt resultat.

Om du är ute efter att få in en rutin i din träning samt utmanas och ha kul rekommenderar jag att testa på Workout Routine Boot camp. Varje period är på 4 veckor och innehåller 2 klasser i veckan. Klicka här för mer info.

Klasslängd: 45 minuter
Deltagare: 15 deltagare
Plats: Studio Levels, Kungsholmsgatan 17
Pris Boot Camp 8 ggr: 950 kr

2 klasser i veckan.
Tisdagar kl 06:45 Abs & Booty
Torsdagar kl 06:45 Cardio

Workout Routine är på Studio Levels på Kungsholmsgatan 17 (tunnelbanestation Rådhuset), Stockholm. Om du är intresserad av att testa klasserna, anmäl dig till klasserna eller om du undrar över något annat. Klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig

Är du intresserad av att samarbeta med mig, marknadsföra ditt företag på mina sociala medier eller bara prata business? Fyll i formuläret nedan.