Workout Routine Boot camp

Workout Routine Boot camp

Workout Routine Boot Camp 

Vill du komma igång med träningen, utvecklas, få träningsinspiration och träffa likasinnade är Workout Routine Boot Camp något för dig.

Klasserna startar alltid med en teknikgenomgång där du får lära dig tekniken på de olika basövningarna som vi kommer köra under passet. Under teknikgenomgången har du chansen att ställa frågor kring träning och teknik, få feedback och tips på hur du kan förbättra tekniken.

Upplägget på passen kommer vara helkropp och vi jobbar under tidsintervaller, och du kan därför anpassa övningarna till där du är idag och på så sätt kan du hela tiden utvecklas.

Workout Routine Boot Camp passar både till dig som är nybörjare, till dig som tränar ofta och gillar utmaningar. Fördelen med klasserna är att du kommer få individuell coaching just för att du ska kunna utvecklas och få rätt kontakt med musklerna, vilket i sin tur ger rätt resultat.

Behöver du motivation och pepp, vill träffa nya träningsvänner, skapa gemenskap, gillar tuff och utmanande träning, svettas och kämpa hårt passar klasserna dig.

 

Plats: Studio Levels, Kungsholmsgatan 17
Tid: Onsdag & Fredag kl 06:30
Start: Ons 9 oktober 2019 
Antal gånger:
10 gånger
Klasslängd:
45 min
Pris: 1299 kr

Anmäl dig här.

 

Kontakta mig

Är du intresserad av att samarbeta med mig, marknadsföra ditt företag på mina sociala medier eller bara prata business? Fyll i formuläret nedan.