Klassbeskrivningar Workout Routine

Klassbeskrivningar Workout Routine

Workout Routine Abs & Booty:
Abs & Booty är en väldigt tuff, utmanande och effektiv klass med en bra kombination för ben, rumpa och core. Övningarna kommer ske med vikter/redskap samt med din egna kroppsvikt. Under klassen jobbar vi med olika övningar för just ben, rumpa och core under tidsintervaller. Tisdagsklassen är en cirkelträning där det även kan läggas in utmaningar mellan övningarna. På lördagar varierar upplägget och kan innehålla allt ifrån tabata, HIIT och crossfitinspirerande upplägg.

Workout Routine Cardio:
En klass där du får utmana din kondition och explosivitet riktigt mycket. Klassen är uppbyggd på fyra block. Varje block innehåller 2-3 olika övningar som du utför under olika tidsintervaller. Det kommer involveras en del styrka med, men fokus är på kondition. Även under denna klass arbetar du med din egna kroppsvikt samt med olika redskap.

Då båda klasserna är uppbyggda på tidsintervaller kan du anpassa övningarna till där du är idag och på så sätt kan du hela tiden utvecklas. Klassen passar både till dig som är nybörjare, till dig som tränar ofta och gillar utmaningar. Fördelen med klasserna är att du får individuell coaching, vilket hjälper dig att utvecklas.

 

Plats: Studio Levels, Kungsholmsgatan 17
Klasslängd: 
45 minuter
Deltagare:
 15 deltagare
Pris Boot Camp 8 ggr: 950 kr

Kontakta mig

Är du intresserad av att samarbeta med mig, marknadsföra ditt företag på mina sociala medier eller bara prata business? Fyll i formuläret nedan.