Kostrådgivning & PT Online

Kostrådgivning & PT Online

KOSTRÅDGIVNING & PT ONLINE/ PT ONLINE

Fördelen med Kostrådgivning-  eller PT Online är att du kan bo varsom helst i världen, men ändå kunna hålla i gång med din träning och kost med mig som din personliga tränare. Det du behöver är ett gym i närheten eller redskap hemma beroende på vilken slags tjänst du väljer. Kommunikationen och uppföljning sker via mail samt att du när som helst höra av dig till mig vid frågor och funderingar.

Innan du anmäler dig till någon av tjänsterna vill jag att du tänker ut vad ditt mål är, hur många timmar i veckan du kan avsätta till träningen och om du är redo för en förändring. En förändring är det som krävs för att nå nya mål, men för att det ska ske måste du verkligen vilja det.

Just nu kan du välja på Kostschema under 4 veckor samt ett PT-Online paket där även kostschema ingår under 6 veckor. Om du vill förlänga något av paketen går det. Tryck på bilden för att få den större.

 

För att köpa någon av tjänsterna eller om du har några funderingar kring dem.
Maila mig på charlotte.beijer@workoutroutine.se eller fyll i formuläret längst ner på sidan.

Hur går betalningen till:
Du väljer det upplägg du är intresserad av och skickar antingen det till min mail eller i formuläret nedan. Du kommer sedan få en faktura och när din betalning är gjord kommer du få en bekräftelse på ditt köp. Ditt upplägg skickas till dig inom 3 dagar beroende på vilken tjänst du valt. När det kommer till kostrådgivning samt PT-online kan det ta en längre tid då vi behöver gå igenom målsättning, skador, tidigare erfarenhet, kost etc.
Inga återköp eller återbetalning av upplägg.

Välj tjänst/produkt

Välj vilken tjänst/produkt du vill köpa
  • Fyll i ditt namn och adress.
  • Fyll i fältet om du har några frågor eller funderar över något.

 

Kontakta mig

Är du intresserad av att samarbeta med mig, marknadsföra ditt företag på mina sociala medier eller bara prata business? Fyll i formuläret nedan.