Kostrådgivning

Kostrådgivning

KOSTRÅDGIVNING

 

Jag erbjuder individuell kostrådgivning för dig som vill förbättra dina kostvanor och nå dina mål med din hälsa. Det kan vara allt från att öka i vikt med bra kost, kost för att prestera bättre och orka mer i vardagen, få bättre träningsresultat, viktnedgång, förändra din kroppssammansättning eller att förbättra din hälsa och få bättre kostvanor. Oavsett vad ditt mål är, är första steget att bestämma sig.

Jag tror på en balanserad kost för ett hållbart resultat och i och med det hjälper jag dig med hållbara upplägg beroende på vart du är idag och hur din livsstil ser ut. Genom coaching kommer jag kunna hjälpa dig att planera din kost och få hälsosamma vanor.

Jag erbjuder kostrådgivning:

  • Kostrådgivning Online
  • Kostrådgivning Online samt fysiska möten
  • 12 veckors program med handlingsplan, kost- och träningsscheman och mätning.

Som kund hos mig kommer du få börja med att skriva en kostdagbok som ska innehålla vad du äter i cirka 4 – 6 dagar. Därefter analyserar jag den, diskuterar med dig om din kost och gör sedan en handlingsplan eller ett kostschema beroende på vad vi kommit överens om.

 

För hjälp med råd och att nå dina mål inom kost kan du fylla i formuläret nedan. Jag svarar inom 24 timmar.

 

 

Kontakta mig

Är du intresserad av att samarbeta med mig, marknadsföra ditt företag på mina sociala medier eller bara prata business? Fyll i formuläret nedan.